Persbericht

Persbericht

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

Nieuw in Borger KR8work - werken en vergaderen in eigentijds kantoor

In het onder architectuur gebouwde markante kantoorpand (KR8architecten) aan de IJzertijdstraat 13 te Borger is sinds kort eigentijdse kantoorruimte beschikbaar voor (flex)werken en vergaderen. KR8architecten blijft als vanouds gevestigd in het pand op de zichtlocatie aan de N34.

De architecten verhuren onder de naam KR8work beschikbare flexibele kantoorruimte aan ondernemers en organisaties.
KR8work verhuurt werkplekken en vergaderruimten voor flexibel gebruik, de ruimten zijn zowel in deeltijd als fulltime voor organisaties beschikbaar.

De kantoorruimte is verrassend ingedeeld met zowel (flex)werkplekken in open werkruimten als ook semi-afgesloten kantoorplekken met meer privacy en biedt ook afsluitbare kantoorruimten voor werken en vergaderen.
KR8work is bedoeld voor ondernemers en organisaties die in deeltijd een werkplek of vergaderplek in Borger willen gebruiken, voor ZZP-ers die parttime een fijne werkplek zoeken, voor ondernemers die vanuit hun eigen kantoorruimte willen samenwerken met andere ondernemers, voor bijv. buitendienstwerkers die een representatief flexkantoor willen gebruiken, etc..

KR8work beschikt over een representatieve vergaderruimte voor besprekingen, cursussen, workshops.

Bedrijven die zich aansluiten bij KR8work (de “KR8workers” ! ) reserveren via internet hun flexibele werkplek of vergaderruimte en kunnen ook per dagdeel hun vaste kantoorruimte huren, van parttime tot fulltime.
In het kantoor zijn vast internet, wifi en printerservice beschikbaar, is er een pantry met koffie en thee en is er een koffiecorner voor even samen koffie en een informeel gesprek.

Voor flexibel gebruik zijn er voor KR8workers 10x-kaarten beschikbaar (per dagdeel). Middels een maandabonnement kan er parttime van een werkplek of kantoor gebruik gemaakt worden of u huurt een eigen kantoorruimte vanaf 3 maanden.
Flexplekken v.a. 6 m2, semi-open plekken v.a. 10 m2, kantoor en vergaderruimten v.a. 12,5 m2.

KR8work is goed bereikbaar, is gesitueerd langs de N34 in Borger-West, op loopafstand van de bushaltes en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Werkplekken en vergaderruimten zijn per direct beschikbaar.
Belangstelling voor KR8work? Neem per mail contact op via info@kr8work.nl en maak een afspraak voor een kennismakend gesprek.